De adem workshop en inner peace transformation retreat zijn uitgesteld tot 1 juni vanwege het COVID-19

favicon-1
One Human

Inner Peace Transformation Retreat

10 t/m 12 april 2020

De Inner Peace Retreat is een unieke kans om uit je dagelijkse routine te komen en je inzichten te vergroten. Je zult meer rust en helderheid ervaren en in staat zijn om dit te integreren in je dagelijkse leven. Je komt gemakkelijker tot je passies, je creativiteit en je wordt je meer bewust van onbewust gedrag.

Wat gaan we doen

Door de combinatie van herhaalde beweging, intensieve ademsessies en dynamische meditaties moedigt je lichaam en geest aan om fysiek, emotioneel en mentaal spanning, blokkades en (ongewenste) patronen te herkennen en los te laten.

Deze transformatie-retreat is een zelf ontwikkelings proces waarin jezelf opnieuw verbindt met je authentieke zelf. Waarna je zelfliefde en innerlijke rust ervaart. Dit is jouw 2020 retreat waarin je jouw dromen, doelen en ambities opnieuw aanwakkert.

Zodat je terugkeert van de retreat met een gloed van innerlijke wijsheid die je zal begeleiden naar het volgende stadium in je leven.

Het programma

Het programma loopt van vrijdagmiddag tot zondagmiddag en zit boordevol meditaties, masterclasses en breathwork sessies. Tussendoor genieten we samen van verse maaltijden en we sluiten de dagen af met een dansje en gezelligheid.

Na de kennismaking en het vaststellen van onze doelen beginnen we meteen met het programma. Vervolgens genieten we samen van een vegetarisch diner gevolgd door een masterclass goalsetting. De dag wordt afgesloten met dansen.

Op zaterdag beginnen we weer vroeg met een meditatie, gevolgd door sport en ademhalingssessies. Natuurlijk nemen we tussendoor de tijd voor een gezond en vers ontbijt, lunch en diner. Highlight van de dag is de Sacred Spirit session van Marieke!

Op zondag loopt het programma tot 15.00. Na het programma en de gezamenlijke lunch stappen we op de bus terug naar huis!

Vrijdag: 

 • 15.00: Intenties neerzetten en One Human Meditation

 • 16.30: Intense Breathwork

 • 18.00: Diner

 • 19.00: Masterclass Goalsetting

 • 22.00: Dansen

 • 23.00: Slapen

Zaterdag:

 • 07.00: Dynamic Meditation

 • 08.15: Sport

 • 09.15: Ontbijt

 • 10.00: One Human Meditation

 • 11.30: Intense Breathwork Session

 • 13.15: Lunch

 • 15.00: One Human Masterclass

 • 18.30: Diner

 • 19.30: Sacred Spirit Session Marieke

 • 22.00: Dansen

 • 23.00: Slapen

Zondag:

 • 07.00: Dynamic Meditation

 • 08.00: Sport

 • 09.00: Ontbijt

 • 10.00: Masterclass Werken en Leven in Golven

 • 12.45: One Human Meditation en afsluiting

 • 14.15: Lunch

 • 15.00: Einde Retreat

Meer uitleg over het programma

One Human Meditations

One Human Meditations zijn Meditaties om meer in contact met jezelf en de groep te komen.

De Meditaties zijn combinaties met stilte en subtiele beweging, waarbij delen en reflecteren veel van toepassing is. Bij meditatie hoef je niet altijd in een positie te zijn waarbij je met je benen gekruist over elkaar zit op een kussen op een stoel.
Deze meditaties zijn een vorm van expressie waarbij je meer te weten komt over jezelf, je verlangens en hoe je kenbaar maakt aan je omgeving.

Je leert om beter te kunnen communiceren over wat je wilt in het leven, wat je verwacht van een ander en wat je grenzen zijn. Je leert je jezelf te uiten op een manier waarop we dat graag meer zouden willen doen maar waarvoor in het dagelijkse leven niet altijd de ruimte is of waar we dit spannend vinden.

Dynamic Meditations

Deze meditatie is een een snelle, intense en grondige manier diepgewortelde patronen in het lichaam te doorbreken die iemand in het verleden gevangen heeft gehouden. En om zo de stilte en vrijheid te ervaren welke achter deze gevangenis muren zijn verborgen.

De Meditatie is bedoelt om in de vroege ochtend te worden gedaan, zoals Osho zegt: de hele natuur komt in beweging als de nacht verdwenen is, de zon op komt en wanneer alles bewust en alert wordt. Dit is een meditatie waarin je continu alert en bewust moet zijn.

De eerste stap; ademen
De tweede stap; catharsis
De derde stap; de mantra Hoo

Blijf een getuige, verdwaal niet. Het is makkelijk om te verdwalen. Terwijl je ademt kun je vergeten; zo kun je 1 worden met je adem dat je de getuige kunt vergeten, maar dan mis je het punt. Adem zo snel, zo diep mogelijk. Breng er je totale energie naartoe, maar blijf toch een getuige. Observeer wat er gebeurt alsof je gewoon een toeschouwer bent. alsof het hele ding iemand anders overkomt. Alsof het hele ding in het lichaam gebeurt een en het bewustzijn gecentreerd is en kijkt. Deze getuigenis moet in alle stappen worden uitgevoerd. En wanneer alles stopt, en je in de vierde stap volledig inactief bent geworden, bevroren, dan zal deze alertheid zijn hoogtepunt bereiken. 'Osho'

Intense Breathwork

In deze adem workout ga je mee in een veilige setting waar je de diepte in gaat. Voorbij je ratio, om te voelen en ervaren wat er echt is. Wil jij je weer gaan verbinden met wie je echt bent? In de verbinding waarin je goed bent zoals je bent, hoe je ooit geboren bent en diep van binnen nog steeds bent. Informatie als stress, angst en verstoringen worden in de loop der jaren opgeslagen in je cellen. Door de adem workout open je je cellen waardoor het weer gaat stromen. Je laat los, je verbetert je gezondheid en je energie gaat weer stromen. Er wordt gebruik gemaakt van een effectieve mix van de Verbonden ademhaling en Shamanic breathing.

Masterclasses

De Masterclasses zijn gerelateerd aan XII Waves:

Lifecrafting middels het XII Waves Protocol

Best practice - XII Waves Protocol is een set aan wetmatigheden, technieken en principes die we uit 1000+ trainingsuren en 200+ interviews hebben gedistilleerd.

Multidisciplinair - XII Waves Protocol ombevat toepasbare kennis op het gebied van doelen stellen, timemanagement, reflectie, mindset, intervisie en vitaliteit.

Praktisch - Participanten gaan altijd naar huis met direct toepasbare kennis. We bieden interactieve en praktisch werkvormen, inclusief feedback.

Effectief - XII Waves Protocol werkt op alle niveaus. Je kunt het toepassen op een klein deel van je leven waar je echt iets wilt veranderen, maar het werkt ook op CEO-niveau.

Modulair - XII Waves Protocol bevat zes tracks die in samenhang, of losstaand gevolgd kunnen worden.

Situationeel - XII Waves Protocol leert je verschillende technieken flexibel toepassen. Afhankelijk van je doel, situatie, context of energie helpt het protocol je keuzes maken en opties definiëren.

inner peace retreat 1
inner peace retreat 2
inner peace retreat 3
 • Eten en drinken

  Gezonde, vegetarische maaltijden zijn inbegrepen en worden liefdevol bereid door professionele koks. Dagelijks ontbijt, lunch, diner en een snackmoment (aankomst- en vertrekdagen verschillen). Als u allergieën heeft, laat het ons dan tijdig weten.

 • Overnachten

  De overnachtingen zijn inbegrepen. Je slaapt in je eigen bed in een gedeelde kamer. Tegen een extra vergoeding kun je een privékamer boeken, afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeking. Zie de opties onderaan deze pagina.

 • Extra

  Wij bieden yogamatten, meditatiekussens en dekens. Je kunt deze natuurlijk ook zelf meenemen als je dat liever wilt.

Boek nu jouw kamer!

Shared room

€547,-

Private room

€847,- Very limited!
Organisator:

Erik de Graaf

Als levensgenieter en gepassioneerd ondernemer is Erik gedreven om te doorzien hoe een individu of groep mensen zich optimaal kan bewegen zodat zei groei, gezondheid en geluk ervaren naast het behalen van anderen doelen. In de vele landen waar hij is geweest; de kloosters en conflictgebieden die hij heeft bezocht, is rijke kennis opgedaan over de kunst van duurzaam leren leven. Deze kennis wordt overgedragen tijdens trainingen en retreats welke Erik organiseert vanuit One Human waarin je wordt begeleid naar meer helderheid van denken en verbinding met jezelf.

Erik de Graaf
Gastspreker:

Marieke van Meijeren

Marieke is als gastspreker op zaterdagavond aanwezig tijdens de retreat waar zei een sacred spirit session zal geven voor de gehele groep.

Sacred Spirit Session is een zeer diepe en tegelijkertijd een lichte les. We werken hier met energie. Alles is energie en daarin is alles een. We werken hier actief aan: vibratie verhoging en het verwelkomen van het Licht 'Source, de Bron of God' (hoe jij het zelf wilt noemen) en het inzichtelijk krijgen van het emotionele, mentale, lichamelijke en spirituele systeem. Het ervaren doen we door middel van 'Het Veld en De Vortex' die geschept en neergezet wordt.

marieke van meijeren

De vortex is een opening naar een andere energie frequentie, een andere dimensie. In de deze les ervaar je dat jij een Multidimensionale wezen bent in plaats van 'alleen plat Mens met denkvermogen'. Dit, op jouw eigen unieke manier ervaar jij wat frequentie verhoging voor jou kan betekenen en wat 'Het Licht, Source of de bron' jou te geven heeft in dat ene moment. Je gaat samenwerken met jouw eigen Ziel door middel van het hart. De ervaringen zijn uiteen in deze les maar hebben allemaal 3 componenten wat ervaren wordt: Thuis. Eenheid. Liefde

Marieke leidt De Bewustzijn School op een Nieuwe Manier met een geheel 'Nieuw Economie & Cultuur Systeem' wat zij doorgekregen heeft en dit gaat met succes.

Waarom wil jij deze retreat niet missen?

 • Verbonden Ademhalen

 • Speciale gastspreker

 • Ervaar meer rust en geluk

 • Geniet van heerlijk en gezond eten

 • Geniet van de prachtige omgeving

 • Bepaal waar je heen wilt en hoe je dat gaat doen

 • Wordt je bewust van je onbewuste

 • Maak een einde aan je oude verhaaltjes en self sabotage

 • Voel je zelfverzekerder

 • meer vertrouwen in jezelf

Wat zeggen anderen over de retreat?

Leontine
Leontien van Delft

"Erik is een eerlijk en empathisch persoon met humor waardoor je je meteen op je gemak voelt. Hij begeleidt je met zijn aangename stem en subtiele aanraking. De les vindt plaats in een veilige en intieme setting. Het was erg leuk om weer bewust contact met mezelf te maken en om bij mezelf in te checken. Ook had ik de gelegenheid om los te laten. Erik begeleidt elke deelnemer met alle aandacht en zorg. Een prettige ervaring en voor herhaling vatbaar. "

Menno
Menno Fennema

"Als we beginnen zit Erik heel ontspannen op zijn meditatiekussen, straalt rust uit en is in gesprek met de eerder ingevoerde deelnemers. Zodra iedereen daar is, beginnen we met een aantal leuke oefeningen zodat iedereen meer ontspannen kan worden en zich kan openen. Dan geeft Erik in duidelijke taal aan wat we gaan doen, wat er kan gebeuren en hoe we moeten ademen. Het wordt intensief en hoe meer enthousiasme je erin stopt, hoe meer je eruit haalt. We beginnen de ademhalingssessie en Erik begeleidt ons op een zeer rustige, liefdevolle en niet oordelende manier. Samen met zorgvuldig geselecteerde muziek brengt hij ons in een andere staat van zijn. Hij helpt intuïtief deelnemers door bepaalde delen van het lichaam aan te raken. Wat hij doet is geweldig."

Inner Peace Transformation Retreat

10 t/m 12 april 2020

Locatie:
Sparjeburd 2
8409 CK Hemrik

Heb je vragen of of denk je erover na of deze retreat bij jou past?

Vul hieronder het formulier in en we nemen contact met je op.

Boek nu jouw kamer!

Shared room

€547,-

Private room

€847,- Very limited!

Meestgestelde vragen

Hoe kan ik gebruik maken van de transfer?

Je kunt voor 20 euro per persoon gebruik maken van de door ons geregelde transfer vanaf Amsterdam en terug.

Laat het vast weten als je dit wilt, dan reserveren we je plek. Mail naar irma@irmavanderlinden.nl

Is er voldoende parkeergelegenheid als ik met eigen vervoer kom?

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de locatie.

Kan ik in delen betalen of later betalen?

Mocht je dit keer niet in de mogelijkheid zijn kan je er wellicht de volgende keer bij zijn als deze retreat weer wordt georganiseerd.

In delen, of later betalen is niet mogelijk.

Zijn alle maaltijden vegetarisch en gezond?

Alle maaltijden zijn vegetarisch, gezond en super lekker 🙂

Ik heb bepaalde dieet voorwaarden of allergieën. Kan ik ook mee eten?

Laat het ons tijdig weten, dan kunnen de koks daarop inkopen doen en de voorbereidingen treffen.

Irma@irmavanderlinden.nl

Kan ik naderhand ook coaching krijgen?

Het is mogelijk een coachtraject te boeken na de retreat indien gewenst.

Heb ik ervaring nodig met meditatie of persoonlijke ontwikkeling?

Iedereen is welkom op deze retreat. Ervaring is niet vereist.

Ik wil een weekend uitrusten, is deze retreat voor mij?

Rust ga je ervaren na de juiste vorm van inspanning; zowel fysiek, emotioneel als mentaal. 

Nadat we ons hebben ingezet tijdens de workshops, masterclasses en hebben gedanst 🙂 kan je uitrusten en ga je meer peace of mind ervaren.

Moet ik in goede conditie zijn om mee te doen aan de activiteiten zoals sport en de masterclasses?

Hoeft niet perse, we gaan wel aan de bak om je te laten inzien dat een goede conditie belangrijk is voor je eigen welzijn en geluk.

Hoe weet ik of dit wel iets voor mij is?

Ik kan je vertellen uit ervaring wat wel en niet gewerkt heeft voor mij en wat ik bij anderen deelnemers als resultaat zie.

In deze retreat doen we de shit die werkt zodra jij je daarvoor inzet. Ervaar het zelf.

Heb je nog vragen stuur me een berichtje erik@onehuman.nl

Ik ben slechthorend, slechtziend, of slecht ter been. Kan ik ook meedoen met deze retreat?

Ja, je kunt mee doen. Laat het ons tijdig weten zodat we erop kunnen voorbereiden om je de juiste begeleiding te bieden tijdens de retreat.

Scroll naar top