De verademing

Ervaar de kracht van de ademhaling, en hoe het je helpt tegen ziektes en infecties.

Je leert hoe effectief ademhaling kan zijn voor je gezondheid. En hoe je baas bent over je immuunsysteem. 

de verademing

Erik de Graaf

Als XII-Waves trainer en gepassioneerd ondernemer staat Erik ervoor om voor mensen bij te dragen. Zodat zodat we met elkaar meer gezondheid, harmonie en geluk ervaren. projecten zie ook

www.onehumanfoodbar.nl

www.onehumanhealthcenter.nl

Erik de Graaf
Nathalie tates
Nathalie Tates

"Ademen is iets speciaals op zichzelf. Het is iets dat "iets" doet voor zelfs de meest nuchtere persoon onder ons. Erik is ook een heel nuchtere persoon, maar hij is niet bang om diep in de groep te gaan. Hij neemt je niet alleen mee op reis door de adem, maar begeleidt dit ook met een goede reis. Wat naar mijn mening de hele sessie nog meer verdiept. Wat er opkomt, weet je nooit van mijn ervaring. Maar ik voelde me heel veilig met mijn verhaal, in de setting die hij maakt. Een man met een missie. Laat de wereld weer ademen! Bedankt Erik!"

Noemi
Noémi Tuba

"Ik kreeg de kans om deel te nemen aan een van Eriks sessies en het was een geweldige ervaring en had een blijvend effect op mij. Hij heeft een unieke maar zeer boeiende leerstijl. Hij zorgt ervoor dat iedereen in een mum van tijd betrokken raakt en hij is ook in staat om op een dieper niveau heel natuurlijk contact te maken met mensen, wat - geloof ik - een geweldige leraar maakt! Ik kan iedereen zijn lessen ten zeerste aanbevelen!"

Dorien
Dorien van Nieukerken

"De ademsessie met Erik was een bevrijdende ervaring voor mij. De steun van muziek, de prettige en krachtige begeleiding van Erik in combinatie met de veilige sfeer hebben indruk op me gemaakt. Ik vertrouw mezelf volledig op zijn begeleiding en training."

de verademing

De verademing

Binnenkort nieuwe data beschikbaar!

 

Naz
Naz Marsman

"Bedankt voor de magische ervaring. Voorheen was ik erg bang om meditaties te ademen en dat is nu helemaal weg! Dankzij je warme welkom in een sfeervolle ruimte waar ik meteen op mijn gemak was en waar je binnen enkele minuten een groepsdynamiek wist te creëren door de deelnemers echt contact te laten maken. Wat ik ook erg fijn vond, was je duidelijke uitleg en de tijd die je nam om vragen over het delen van een ervaring te beantwoorden. Ik heb meer ontvangen dan ik ooit had kunnen verwachten. Echt fantastisch!! Ik kijk uit naar de volgende workshop."

Tristan
Tristan Lössbroek

"Ik heb onlangs een ademhalingssessie met Erik meegemaakt. Hij verwelkomt je in een prachtige en vredige omgeving. In een kleine groep hebben we eerst een kopje thee gedronken en een praatje gemaakt. Toen begon de ademhalingssessie. Er waren matten en kussens en het wordt van tevoren goed uitgelegd wat precies de bedoeling is. Tijdens de sessie wordt u goed begeleid om er het maximale uit te halen. Je merkt dat Erik hier ervaring mee heeft. Na de sessie is er nog ruimte om ervaringen te delen. Aanbevolen!"

Petra
Petra-Alemke van der Gaag

"Heel fijn om weer een ademhalingssessie te doen onder begeleiding van Erik zelf. Ik heb Erik ervaren als down to earth en als een supervisor die kijkt en weet wat iemand nodig heeft op het gebied van begeleiding, waardoor een veilige omgeving wordt gecreëerd waarin iedereen zijn of haar proces in vrede en vertrouwen kan ervaren."

Hier helpt de workshop je onder andere bij:

 • burn out verschijnselen

 • te hoge ademhaling

 • stress

 • druk in je hoofd

 • angstige gedachten

Dit is waar je groei zult gaan ervaren:

 • meer helderheid in je denken: rust & balans

 • een verbeterde gezondheid en conditie

 • inzichten in onbewuste gedragingen

 • meer verbinding met jezelf en je omgeving

 • meer vertrouwen in jezelf

is dit iets waar je al langer naar opzoek was?

heb je al meerdere workshops, of coach sessies bezocht?

en heb je nog niet het gewenste resultaat?

geloof jij dat deze workshop jouw verder kan helpen?

De verademing

In deze adem work- out ga je mee in een veilige setting waar je de diepte in gaat. Voorbij je ratio, om te voelen en ervaren wat er echt is. Wil jij je weer gaan verbinden met wie je echt bent? In de verbinding waarin je goed bent zoals je bent, hoe je ooit geboren bent en diep van binnen nog steeds bent. Informatie als stress, angst en verstoringen worden in de loop der jaren opgeslagen in je cellen. Door de adem workout open je je cellen waardoor het weer gaat stromen. Je laat los, je verbetert je gezondheid en je energie gaat weer stromen. 

Locaties:

 • One Human in De Bilt aan de Hessenweg 187
de verademing
Scroll naar top